Danslessen Coronaproof

Het is eindelijk weer mogelijk om te dansen! Helaas nog niet in ons vaste lokaal en met partner, maar dat mag de pret niet drukken! Het ziet er naar uit dat we een hete zomer krijgen. Daarom gaan we de hele zomer door met danslessen buiten in kleine groepen. Locatie is het NSDM werf.

Rooster 7 juli tot en met 27 augustus

Dinsdag

Woensdag

De lessen vinden plaats bij het NSDM-werk op het NDSM-Plein. Deze locatie is zowel met de fiets, het OV en de auto goed bereikbaar en we zijn hier niemand tot last.

Corona spelregels

Houd anderhalve meter afstand van elkaar.

Vermijd fysiek contact.

Kom niet te vroeg. Er zit 5 minuten tussen de lessen om te wisselen.

Kom niet bij koorts of verkoudheid.

Kosten
De Coronaproof cursus bestaat uit acht lessen en kost 80 euro. Wil je meerdere lessen tegelijkertijd volgen? Dat kan! Bij elke tweede cursus krijg je € 5 extra korting en bij elke derde cursus krijg je € 10 extra korting. Dus bij twee cursussen betaal je € 155 in plaats van € 160 en bij drie cursussen betaal je € 230 in plaats van € 150. Let op! VOL=VOL, we maken de groepen niet te groot. Dus schrijf je snel in!

Inschrijfformulier lessen Coronaproof

    Ik schrijf mij in voor de les(sen):
    Salsa suelta/musicality dinsdagSalsa suelta/musicality donderdagAfro BeginnersAfro intermediate/advancedRumba BeginnersRumba intermediate/advancedMenstylingLadystylingReggaeton/salsatonSalsa Suelta: Beginners 1Salsa Suelta: Beginners 2

    Geslacht