Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bootcamp Salsa con afro y rumba Intermediate-advanced

20 november 2021 @ 14:00 - 16:00

€27,50
Zaterdag 20 november organiseert Okán Salsa een bootcamp salsa con afro y rumba, niveau intermediate-advanced.  Een middag waarin je leert dansen zoals ze het in Cuba dansen. Je bent deze middag verzekert van een feestje! De kosten bedragen € 27,50 per persoon. Inschrijven kan hier.
Bootcamp

In Cuba wordt de salsa vaak gecombineerd met bewegingen uit de rumba en de afro. Sta je weleens op de dansvloer en weet je niet zo goed wat je moet doen als je danspartner plotseling wat rumba en afro moves door de salsa heen gooit? Of wil jij jouw skills verbeteren? Dan is dit bootcamp echt iets voor jou.

Rumba
De rumba is de oudste Latijns-Amerikaanse dans en is een spel tussen de man en vrouw. De vrouw probeert de man (haar danspartner) te verleiden, maar zodra hij dichterbij komt wijst zij hem af. De rumba zelf komt oorspronkelijk van de Afrikaanse volkeren die het hebben meegebracht naar Latijns Amerika. Binnen de Cubaanse salsa worden veel bewegingen uit de rumba gebruikt.
Afro Cubano
Afro Cubano is een populaire dansvorm in Cuba die zijn oorsprong vindt in de de religieuze stroming Yoruba (deze religie is destijds door slaven meegenomen naar Cuba). Tijdens deze dans beeld je de grote schare aan Orishas (goden) uit. Het dansen gebeurt met het hele lichaam, met of zonder attributen en is gebaseerd op elementen van het dagelijks leven zoals het golven van de zee of het spelen van een kind (afhankelijk van de Orisha). Binnen de Cubaanse salsa worden veel bewegingen uit de afro Cubano gebruikt.
Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
20 november 2021
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€27,50
Site:
https://www.bueno.nu/webshop/school/242/schedule-detail/105095

Organisator

Okán Salsa
Telefoon:
06 36270018
E-mail:
info@okansalsa.nl
Site:
www.okansalsa.nl

Locatie

Cafe São Paulo
Amstelveenseweg 23
Amsterdam, 1054MB Nederland
+ Google Maps
Follow by Email
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× Waarmee kunnen we je helpen?