Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bootcamp Son Cubano with Asdrubal & Deborah

april 20 @ 14:00 - 17:00

€35

In april zal de topper, Asdrubal, twee Bootcamps verzorgen voor Okán Salsa.

  • Op zaterdag 20 april van 14.00 tot 17.00 uur een Bootcamp Son Cubano. Locatie: Brasa Studios, Amsterdam.
  • Op zondag 21 april van 14.00 tot 17.00 uur een Bootcamp Men- and Ladystyling, Afro & Rumba. Locatie:  Leids Danscentrum, Leiden.

Tijdens het Bootcamp Son Cubano ben je verzekert van een feestje. Er wordt zelden zoveel gelachen als tijdens een workshop van Asdrubal. Daarnaast zal je jouw danstechnieken verder verbeteren en nog eleganter Son leren dansen. De lessen van Asdrubal zijn van hoog niveau. Hij legt goed uit en let op de details. Je leert gegarandeerd een hoop! Het niveau is intermediate.

Registreren kan onderaan deze pagina. Je plek is pas definitief na betaling. De kosten voor het 3 uur durende bootcamp bedragen € 35.  Volg je beide dagen allebei de bootcamps? Dan betaal je in totaal € 60.  Let op! Bij de inschrijvingen sturen we op de man/vrouw verhouding van 50/50 zodat niemand aan de kant staat.

DEBORAH

Asdrubal zal het Bootcamp Son Cubano verzorgen met topdanseres Deborah Álvarez Garrido. Deborah komt uit Havana, Cuba en is opgegroeid met dans en muziek. Vanaf haar 10de volgt ze al danslessen is meerdere stijlen waaronder jazz-ballet, Oriëntaalse buikdans en Tango. Haar ultieme passie is en blijft de Cubaanse clave. Vanaf 2012 heeft Deborah samen met Jorge Gomez meerdere shows, cursussen en workshops gegeven in verschillende Cubaanse dansstijlen. Ook heeft ze ruime ervaring met het geven van Cubaanse ladystyling waarbij ze naast de techniek ook veel aandacht heeft voor uitstraling en het maken van een connectie met je eigen vrouwelijkheid.

ASDRUBAL

Asdrubal Guilera Garzón komt uit Santiago de Cuba. Zijn passie is het verspreiden van de Cubaanse dans zoals de Danzón, Son Cubano, Chachachá, Pilón, Mambo en de Salsa.

Asdrubal is onmisbaar in het nachtleven in Santiago de Cuba en treedt regelmatig op in diverse uitgaansgelegenheden zoals Casa de la Trova, Casa de la Música, Patio de Artex, Patio de los 2 Abuelos, Hotel las Américas en Hotel Meliá Santiago.

Ook in het buitenland is Asdrubal geen onbekende. In 2013 nam hij deel aan het “Fuji Rock Festival” in Japan. Sinds 2014 toert hij jaarlijks door Europa waar hij optredens en workshops verzorgt.

SON CUBANO

De Cubaanse son is de gracieuze moeder van de salsa en komt uit het oosten van Cuba. Het grote verschil met de salsa casino is dat son “contra tiempo” gedanst wordt. Son is een sierlijke, klassieke dans met oog voor detail en accentuering in de muziek. Een misverstand is dat son een langzame dans is. Je hebt zowel langzamere als snellere son muziek waarop je danst. Son is een must voor iedereen die Cubaanse salsa danst.

Inschrijven/register

Ik schrijf mij in voor:

Geslacht

Ik schrijf mij in met partner:

Gegevens

Datum:
april 20
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€35

Organisator

Okán Salsa
Telefoon:
06 36270018
E-mail:
info@okansalsa.nl
Website:
www.okansalsa.nl

Locatie

OUR VOICE & BRASA STUDIO’S
Kuiperbergweg 31B
Amsterdam, 1101AE Nederland
+ Google Maps
Website:
https://brasa-studios.jimdosite.com/contact/