Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Bootcamp Son Cubano

8 augustus 2020 @ 13:00 - 15:00

€25

Zaterdag 8 augustus organiseren we een mini-bootcamp Son Cubano 💃🏻🕺🏽 De weervoorspellingen zijn goed ☀️ en we zien er naar uit om eindelijk weer samen Son te dansen. Het niveau is intermediate- advanced.

Kosten zijn € 25 p.p. Inschrijven kan onderaan deze pagina.

🇨🇺 LOCATIE
De lessen vinden plaats buiten bij het Eye Filmmuseum.

🇨🇺 CORONA SPELREGELS
✔️ Kom niet bij koorts of verkoudheid.


🇨🇺 SON CUBANO
De Cubaanse Son is de gracieuze moeder van de salsa en komt uit het oosten van Cuba. Het grote verschil met de salsa casino is dat son “contra tiempo” gedanst wordt. Son is een sierlijke, klassieke dans met oog voor detail en accentuering in de muziek. Een misverstand is dat son een langzame dans is. Je hebt zowel langzamere als snellere son muziek waarop je danst. Son is een must voor iedereen die Cubaanse salsa danst.

🇨🇺 DOCENTEN
Michel Rodriguez Vigo danst al zijn hele leven. Sinds zijn 22ste geeft hij ook dansles in Cuba aan zowel Cubanen als toeristen. Hij heeft in verschillende steden in Cuba dansles gegeven zoals Havana, Santiago en Trinidad. Daarnaast verzorgt hij ook regelmatig workshops tijdens salsafestivals in Cuba en heeft hij in Frankrijk workshops Salsa, Afro, Rumba en Reggaeton gegeven.
Michel heeft jaren in Santiago de Cuba gewoond, de stad van de Son, waar hij Son heeft leren dansen.

🇨🇺 Deborah Alvarez Garrido komt uit Havana, Cuba en is opgegroeid met dans en muziek. Vanaf haar 10de volgt ze al danslessen is meerdere stijlen waaronder jazz-ballet, Oriëntaalse buikdans en Tango. Haar ultieme passie is en blijft de Cubaanse clave. Vanaf 2012 heeft Deborah samen met Jorge Gomez meerdere shows, cursussen en workshops gegeven in verschillende Cubaanse dansstijlen. Ook heeft ze ruime ervaring met het geven van Cubaanse ladystyling waarbij ze naast de techniek ook veel aandacht heeft voor uitstraling en het maken van een connectie met je eigen vrouwelijkheid.

Inschrijfformulier

  Ik schrijf mij in met partner:

  Please follow and like us:

  Gegevens

  Datum:
  8 augustus 2020
  Tijd:
  13:00 - 15:00
  Kosten:
  €25
  Site:
  https://www.facebook.com/events/906565243153861/

  Locatie

  Buiten Eye Filmmuseum
  IJpromenade 1
  Amsterdam, 1031KT Nederland

  Organisator

  Okán Salsa
  Telefoon:
  06 36270018
  E-mail:
  info@okansalsa.nl
  Site:
  www.okansalsa.nl